Indhent tilbud
Indhent tilbud

Velkommen til Autonik

Vi er et lokalt bilværksted beliggende i Mellerup ca. 10 km. fra Randers med stor erfaring indenfor stort set alle bilmærker. Vi holder os hele tiden ajour med de nyeste teknikker og metoder i branchen, og vi udfører alle former for reparationer lige fra alm. serviceeftersyn, fejlfinding og dækskift til større reparationer og bilskader.

Vi har værktøjet og det elektroniske udstyr til alle typer opgaver bl.a. digital måling, 4-hjulsmåling, kamera-og radar kalibrering, diagnosetest, bremsetest, fejlkode-læsning, aircondition-servic, ATF gearkasse skylning og meget andet. Har du en forsikringsskade/glasskade, så giv os et kald og vi hjælper med alle formaliteterne. Vi laver skader for alle forsikringsselskaber.

Vi tager også gerne specialopgaver med veteranbiler og sportsvogne. Kort sagt - vi er et lille team, som elsker at ”makke” med mange forskellige typer af køretøjer. 

Vi laver service på alle typer biler

Vores dygtige og erfarende mekanikere står altid klar til at hjælpe dig, så du er godt kørende og hurtigt på vejene igen. God service er en selvfølge. Vi vil gerne have tilfredse og tilbagevendende kunder ved at yde den bedst mulige service til en god pris.

 

 

Hos os er en aftale en aftale. Vi aftaler på forhånd, hvad der skal laves, og skulle noget uforudset opstå, vil du naturligvis blive kontaktet, inden vi foretager andet end aftalt. Vi ønsker at give en professionel og ærlig rådgivning.

Du er altid velkommen til at kontakte os for mere information. Ring til 86 44 19 29 eller send en mail.

Udfyld formularen nedenfor for at komme i kontakt med os. Du kan også ringe til os på telefonnummeret i bunden af siden.